–
Hozzávalók
- 2 db alma
- fél literes üveg céklasaláta
- 10 dkg finomra vágott dió
- 4 ek rozspehely
- 1 ek reszelt torma
- 2 dl majonéz
- 2 dl kefír
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 ek méz só és őrölt bors ízlés szerint
A céklasalátát leszűrjük, az almát héjastól keskeny csíkokra vágjuk, majd egy tálba tesszük. A majonézt elkeverjük a kefirrel, rozspehellyel, mézzel, sóval, borssal, reszelt tormával, zúzott fokhagymával, majd ráöntjük az almás céklára. Tetejére szórjuk a durvára vágott diót. Hűtőben 3- 4 órán át érleljük. Korpás keksszel vagy pirított kenyérrel tálalhatjuk.
cékla, céklasaláta, dió, egészség, egészséges, egészségesrecept, étel, finom, recept, rostok, rozs, véna, vénaegészség, video