A vezető visszérgyógyszer*

A Detralex® Magyarország vezető*, vény nélkül kapható vénaerősítő gyógyszere, amely gátolja a vénák tágulását és növeli a hajszálerek ellenállását.

Hogyan hat a Detralex?

A visszérgyógyszerek, mint például a Detralex, javítják lábvénák egészségét azáltal, hogy erősítik a vénákat, amelyek a visszérbetegség előrehaladtával folyamatosan gyengülnek és gátolják a további tágulásukat.

A Detralexnek kettős hatása van: csökkenti a vér pangását a vénákban, hiszen javítja a vénás keringést és a vénás tónusát, csökkenti a vénák tágulékonyságát, valamint erősíti a hajszálereket. Hatékonyan enyhíti a betegség tüneteit és a kellemetlen panaszokat.

Kezelje a fájdalmat a gyökerénél

A Detralex egy természetes eredetű, hatékony és kényelmes tablettás kezelés, amely a lehető legjobb felszívódás érdekében speciális eljárással, mikronizációval készül.

A jobb felszívódás azt eredményezi, hogy a Detralex hatóanyagából több juthat el a probléma gyökeréhez, így hatékonyan javítja a vénák tónusát, erősíti a hajszálereket és enyhíti a hátráltató, fájdalmas panaszokat.

Jobb felszívódás, jobb hasznosulás

A mikronizáció során a részecskék átlagos mérete több tíz mikronról kevesebb, mint 2 mikronra csökken, ezzel javítjuk a hatóanyag felszívódását – ennek köszönheti a Detralex ez erőteljes, gyorsan érezhető hatását.

Miért érdemes korán kezelni?

A visszérbetegség más krónikus betegségekhez hasonlóan elhúzódó folyamat, amelyben a beteg állapota megfelelő kezelés hiányában állandósul vagy romlik. Korán elkezdett kezeléssel és tudatos életvitellel azonban hatékonyan lehet enyhíteni a panaszokat, és nagyobb az esély, hogy lassítható a betegség súlyosbodása. Az életmódváltás, a kompressziós harisnya és a probléma kiváltó okát megcélzó visszérgyógyszeres kezelés a betegség minden stádiumában ajánlott része a terápiának. A Detralex csökkenti a tüneteket és hatékonyan hozzájárul a visszérbetegség kezeléséhez.

Detralex – a visszér panaszok hatékony kezelésére

Naponta kétszer 1 tabletta

Már az első visszeres panaszok
vagy tünetek megjelenésétől
alkalmazható.

Kényelmes tablettás alkalmazás

A Detralex tabletta alkalmazásának időtartama nem korlátozott, a panaszok meglétéig napi rendszerességgel javasolt szedni.

A természet előkészítette, a tudomány elérhetővé tette

A Detralex hatóanyaga egy mikronizált tisztított flavonoid frakció (MPFF), amely 90% diozmint és 10% heszperidinben kifejezett egyéb flavonoidokat tartalmaz.

A Detralex flavonoidjait éretlen narancsokból vonják ki, amelyek gazdagok ezekben a természetesen előforduló növényi vegyületekben. A kivont elegy tisztítási, majd finomítási folyamaton megy keresztül, amelynek során a részecskéket nagy sebességgel ütköztetik egymással (mikronizálás), és apró, 2 μm-nél kisebb részecskékre redukálják őket. Ezek a kisebb részecskék jobb hatékonysággal szívódnak fel a szervezetben, így biztosítják a Detralex elismert hatékonyságát a visszérbetegség és az aranyérbetegség kezelésében.

*Forrás: IQVIA Pharmatrend 12/2021 országos adatok; időszak: 2021 teljes év; mérőszám: Eladási érték; Detralex

Scroll to Top