–
Hozzávalók
- 2 db kisebb sárga bélű sárgadinnye
- 2 db kisebb zöld bélű sárgadinnye
- 4 dl joghurt
- 1 citrom
- 2-3 evőkanál méz
A dinnyéket vágjuk félbe, tisztítsuk és hámozzuk meg! A húsát karalábévágóval vagy kiskanállal kiváljuk! A joghurtot összeturmixoljuk a citrom reszelt héjával, a levével és annyi mézzel, hogy kellemesen pikáns legyen! A dinnyedarabokra öntjük és tálalásig behűtjük! Ha még szebben szeretnénk tálalni, a kis dinnyékből csinos tálkát faraghatunk, mielőtt kivájnánk. Külön hűtsük le a fóliába csomagolt dinnyetálakat, és tálalás előtt porciózzuk bele a dinnyesalátát!
citrom, dinnye, egészség, egészséges, egészségesrecept, étel, finom, joghurt, méz, recept, rostok, véna, vénaegészség, video